Start  Testbaan en strandzoekdag : 12:00 uur
Einde Testbaan en strandzoekdag : 17.00 uur
Locatie : Aan het strand van De Panne ter hoogte van het Bortierplein 20 aan het lokaal van de vissersclub, er staat maar één gebouw op het strand. Parkeren kan zeer dichtbij betalend of op 200 stappen gratis.
Betaling : liefst ter plaatse. U ontvangt een tombolalotje bij betaling met als eerste prijs een Go Find 66. (bekendmaking winnaar na 18.00 uur en later op sociale media)
Inschrijven : kan maar moet niet (voor het strandevent, wèl voor mosselen friet zie verder) op detectorsforlife@gmail.com

Strand is vrij zoeken want het strand is van iedereen, minder of meerderjarig, erkend of niet, iedereen is welkom.
Testbaan zal vooral toegespitst zijn op dieptetesten en een sieradenbaan (ringen ed), voor de veiligheid verstoppen we minder goud en geen artefacten. Visclub stelt lokaal ter beschikking om iets te nuttigen of om even te zitten/schuilen.

Ook aan de kinderen en jeugd is gedacht in de vorm van een kinderparcours met hedendaagse munten, enkele kinderdetectors zijn voorzien.

De eb-en vloedgoden zijn ons gunstig gezind, laag tij is omstreeks 15.45u !

De kenners zijn weeral en voor de laatste keer aanwezig om u te helpen met instellingen. U kan ook diverse detectors of schijven  testen.

Wedstrijdje om ter meeste afval, het strand wordt dmv deze actie weer wat properder, drie zwaarste afvalzakjes vallen in de prijzen. De lege zakjes worden u bij aanvang/inschrijving overhandigd. (eerste prijs is het prachtige boek Gezocht en Gevonden. )
(gewogen omstreeks 16:00 uur)

Van 11 tot 12 uur en van 17 tot 18 uur houdt Christophe West Coast Detecting de winkel open, mochten er mensen de zeer interessante winkel een bezoekje willen brengen.

Start Mosselen met Friet : 18:00 uur. Inschrijven & storten graag voor donderdag 29/11/2018!
(hopelijk begrijpt iedereen waarom).
Voor wie liever iets anders wil dan mosselen is er huisgemaakte hamburger voorzien met frietjes, andere mogelijkheden zijn ter plaatste te bespreken.

Inschrijven kan door storting op rekeningnummer BE68 0350 8720 2334 op naam van Wim Verachtert met vermelding Mosselfriet (15 euro per persoon)
5 euro per maaltijd gaat tevens naar het goede doel, 10 euro dekt de onkosten met dank aan Park Hotel De Panne. Deze locatie bevindt zich op 10 minuutjes wandelen van de testbaan, het makkelijkste is om de wagen op de parking aan de zeedijk te laten.

locatie : Park Hotel De Panne
Albert Dumontlaan 30
8660 De Panne – België

Wij willen deze tour afsluiten met veel gezelligheid en hopen op uw warme aanwezigheid.

Het Testlanes For Apopo-team.

 

Comments (1)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *