DWP : Heel leerijk en een gezellige dag. Voor herhaling vatbaar

EH : Was een leuke gezellige dag

DP : Telkens leren we onze md wat beter kennen. Elke ondergrond heeft zo zijn geheimen en aparte aanpak. Verbazend hoeveel invloed een goede ground balace heeft… dat was vandaag de les wel ?. Een niet te missen evenement voor elke metaaldetectorist die nederig genoeg is om te willen (bij)leren.

NVO : Heel interessant, doen!!

JM : Testlanes in Tielt Winge, verassend confronterend wat je allemaal laat liggen…. dat is mijn conclusie van wat ik heb ervaren en wat ik heb gezien. Dank aan de organisatie voor dit prachtig evenement, een must to do voor elke zoeker 

FC : Het was zeker en vast de moeite waard om eens te gaan kijken, ik ben overtuigd door wat ik gezien heb ( of moet ik zeggen niet overtuigd ).

RF : Dito hier, nog veel te leren qua instellingen, blijkbaar word er nog veel door mij NIET opgegraven, op onze mooie akkers

BQ : Zeer mooi event, na een update en wat veranderingen aan mijn deus kon ik plots veel meer vinden.Er gebeuren daar mirakels ?

EC : Heb de testbaan enkele malen gedaan, eerste keer met de instellingen waar ik al effe mee zoek en ik denk dat ongeveer 1/2 zonder resultaat bleef ( nooit verwacht ). Nieuw update laten doen en nog eens de testbaan gedaan, was al veel beter. De laatste keer met nieuwe instellingen en ik was echt verstomd. Bedankt voor update en de instellingen David, ook iedereen die aanwezig was, was een geslaagde dag

JH : Zeer goed georganiseerd en zeer behulpzame mensen. Echt top als er nog eens zo iets georganiseerd door jullie wordt en het is niet te ver. Count me in ? thanks voor de fijne middag!

DVW : Verrassend wat de invloed van de grondsoort was (mijn E-track deed het 5-10 cm minder goed dan in Kontich). Eveneens gemerkt dat een universele detector niet bestaat, in Kontich pikte de Equinox de meest signalen op, hier in Tielt Winge moest hij toch de duimen leggen voor de Deus met HF schijf. Ook veel detectors gezien die bijna klaar waren voor de tweedehandsmarkt :D, tot Peter en David wat door de instellingen gegaan zijn :thumb: . Achteraf veel tevreden gezichten :D :D

LVW : Zo’n lieve mensen allemaal, echt toffe bende !

BV : Was dik in orde Wom…
Persoonlijk vind ik Deze testbanen erg interessant, maar dat wist Ge al van de vorige keer. Weer zat effe ni mee maar nadien was het droog. Ferm in elkaar gestoken. Thx aan alle medewerkers. Den deus 3.2 doet het nog vrij goed, (zeker op recreatie) buiten een 2 ambetant items me ijzer grom. Plezant terug zien van oude bekende en nieuwe gezichten. Voetnoot aan andere zoekers… Doen is leerrijk ivm kennis MD.

MB : Zoals elke Belg denkt dat hij de beste autobestuurder van het land is, zo denkt elke zoeker dat hij zijn detector door en door kent, en perfect weet wanneer hij moet graven en wanneer hij de “rommel” kan laten liggen.
Ik moet zeggen zo een testbaan leert U de nederigheid als een deugd te ervaren.
Elke zoeker die deze testbanen afloopt zal inwendig (of voor de extroverte luidruchtig) vloeken bij de gedachte wat hij ongetwijfeld allemaal in het verleden heeft laten liggen.Het is bijleren of gewoonweg elk signaal opgraven.Na een bezoek aan de testbaan en een tof gesprek met David heb ik uit mijn “perfect” eigen programma de kemels uitgefilterd zodat het nu een “subliem” is geworden.

MR :  Een mooi begin van een reeks Testlanes. heeft veel werk gekost, en het resultaat was geweldig. Allemaal vrienden, testen en wat bijpraten. Zo zie je maar, dat er veel zon was, vandaag op deze regendag. Kinderen hebben er ook van genoten. op naar volgende week. bedankt aan de vrienden vandaag aanwezig.

RS : Was mooi en goed gedaan , ondanks de regen, proficiat

TK : Man man … op een kwartier meer geleerd dan op 3 jaar tijd ! Al die kilo’s Romeinen en Kelten die ik heb laten liggen ! Ik denk dat Westcoast binnenkort bezoek krijgt. Schitterend initiatief en (zoals steeds) de afwezigen hadden ongelijk !?

FB : Inderdaad, die kelten en hun munten rare geluiden geven deze…

CD : Was leuk en leerrijk. De afwezigen hadden ongelijk ?. Het is best wel confronterend om te zien en vooral te horen dat de meest rommelige geluiden de mooiste vondsten kunnen geven.

JvdW : Top geregeld.veel tijd om instellingen door te nemen, en ook om een andere detector te proberen.
Leuke middag gehad. Complimenten voor de organisatie!

S : Eerst en vooral een dikke pluim voor dit initiatief en de organisatie :thumb:
Zeer blij dat ik toch eens komen “piepen” ben :D echt een gezellige sfeer daar 8)
De testbaan is echt dik in orde en mooie gelegenheid om je toestel en andere eens te testen.
Ik heb toch alleszins nog nooit op 1 dag zo’n mooie dingen onder mijn schotel gehad :drunken: dus mag ik over en “topdagje” spreken.
Soms wel confronterend als ik zie wat het nieuwe speelgoed de dag van vandaag allemaal kan :shock:
Alvast veel succes volgende week, maar denk dat het daar wel een mooie finale zal worden.

DTT : Tof Initiatief, confronterend,plezant,aangenaam zoekvolk, goei soep…